KARIBIA
Kycklingbröst fylld med scampi och champinjoner, serveras med örter och paprika coulis.
Rå skivor av nötkött med ruccola, mangosalsa och parmesanost.
Limemarinerad lax, serveras med avokadosalsa.
En klassisk och god skaldjurssoppa gjord på musslor, räkor, citrongräs, ingefära och kokosmjölk.
Linssoppa, serveras med brieost.
Grillad oxfilé serveras med ananas och rödvinsås.
Lammlägg marinerad, med färska örter, serveras med citronsås och apelsin confitering
kycklinglår marinerad med Jerkkrydda (en blandning av karibisk kryddsmak), serveras med grönsaker och ris.
Kycklingbröst, marinerad med örter Bakad med cashewnötter och kokosmjölk
Ugnsbakad havsabborre marinerad med citrongräs, serveras med papayasalsa och vaniljsås
Panstekt marulk tillagas med Karibisk kokosmjölksås och purjolök
Kockens val av fisk och skaldjur tillagas med paprika och kokosmjölksås.
En klassisk och god skaldjurssoppa gjord på musslor, räkor, citrongräs, ingefära och kokosmjölk.
Aubergine fylld med ratatouille och toppad med mozzarellaost, serverad med linssoppa.
Smakrik sallad med mango, avokado, rödlök, ruccola och kryddig olivolja.
Linssoppa, serveras med brieost.
TRERÄTTERS
Klassisk skaldjurssoppa gjord på musslor, räkor, citrongräs och ingefära.
Kycklingbröst, marinerad med örter Bakad med cashewnötter och kokosmjölk.
Crème Brûlée med mango och mangosås.
TRERÄTTERS
Kycklingbröst fyllde med kräftor och basilika.
Panstek breiflabb tillagad i kokosmjölk, serveras med purjolöksfond.
Päron marinerad med exotisk kryddsyrap, serveras med rom och exotisk kryddgrädde med sorbet.
TRERÄTTERS
Rå skivor av nötkött med ruccola och mango salsa.
Grillet oxfilé serveras med ananas och rödvinsås
Hemgjord fondant med vaniljglass och kanel.
TRERÄTTERS
Limemarinerad lax, serveras med avokadosalsa.
Lammlägg marinerad med färska örter med citronsås och apelsinconfit
En skål med sorbet, fruktsallad och sås.